Vorige Artikel 12 van 34 Volgende

Samsung Batterij Hoverboard

€ 79,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving samsung batterij hoverboard

Samsung Lithium-ion accu met 20 cellen voor een Hoverboard. De accu heeft een battery management sytem (BMS) welke de veiligheid waarborgd. Dit is de beste kwaliteit accu voor een hoverboard en de accu is universeel te gebruiken voor ieder soort hoverboard.

 

Productspecificaties

  • Originele Samsung Lithium-ion accu
  • Beste kwaliteit
  • Bestaat uit 20 cellen (meeste capaciteit)
  • Met BMS (battery management system)
  • Voltage/capaciteit: 36V 4.4AH/4400mA
  • Universeel te gebruiken voor ieder soort Hoverboard
  • Onze hoverboards hebben ook deze Samsung batterij

 

Tip: Koop een Samsung Lithium-ion accu met 20 cellen, waarom? lees hieronder:

Er is veel verschil in kwaliteit bij de Lithium-ion accu's voor een hoverboard. Zo zijn er Lithium-ion accu's met 10 cellen in de accu en met 20 cellen in de accu. De Lithium-ion accu's met 10 cellen hebben 50% minder capaciteit dan een met 20 cellen. Hierdoor zul je een hoverboard met een Lithium-ion accu met 10 cellen heel snel moeten opladen omdat hij maar een paar kilometer kan rijden op een volle accu. Daarnaast zijn er Lithium-ion accu's van Samsung, LG en de Chinezen versie. De Lithium-ion accu's van Samsung en LG zijn het beste. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Lithium-ion accu's. De accu's van Samsung en LG zijn veilig, duurzaam en gaan jarenlang mee in tegenstelling tot de Chinezen accu's. Momenteel zijn er zeer slechte kwaliteit Chinezen lithium-ion accu's in omloop welke snel stuk gaan.

 

Onderdelen welke niet in onze webshop staan

Ben je op zoek naar een specifiek hoverboard onderdeel en kun je deze niet vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen alle soorten onderdelen binnen 1 dag in huis krijgen en vervolgens direct uitleveren aan onze klanten.

 

Reparatie

Is jou Hoverboard stuk en wil je hem zelf repareren of laten repareren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij verkopen alle onderdelen los en bieden de mogelijkheid om je hoverboard door ons te laten repareren. Heen en retour sturen van je reparatie is gratis! Langskomen is uiteraard ook mogelijk. Mocht je hierin geinteresseerd zijn neem dan contact met ons op via de contactpagina of, klik hier

 

Hoverboard aankoopadvies

Ben je van plan op een hoverboard te kopen? Lees dan ons aankoopadvies: klik hier

 

© 2015 - 2022 Hoverboardz.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel