Blogpost 03-07-2017: Wat is een hoverkart?

Een hoverkart is een razendpopulaire gadget waarmee je een hoverboard kunt omtoveren tot een kart. De hoverkart bestaat uit een zitje met aan de zijkanten 2 hendels waarmee je gas geeft of remt. De hoverkart monteer je gemakkelijk en snel bovenop het hoverboard waardoor je gelijk kunt cruisen. Ben je het zat om op je hoverboard te staan en wil je lekker comfortabel kunnen zitten? Dan is een hoverkart echt iets voor jou!

 

Hoe werkt een hoverkart?

Het frame van de hoverkart wordt gemonteerd op de drukpads aan de linkerkant en rechterkant van het hoverboard. Vervolgens heb je aan beide kanten hendels welke je omhoog en naar beneden kunt bewegen. Deze hendels doen precies hetzelfde als wat je met je voeten zou doen wanneer je op het hoverboard staat. Wanneer je de hendels naar voren beweegt geef je gas en ga je naar voren. Wanneer je vervolgens wilt remmen of stoppen moet je de hendels naar achteren bewegen. Op deze manier werkt de hoverkart precies hetzelfde als dat je zelf op het hoverboard zou staan. Het is bij een hoverkart ook mogelijk om 360-graden rondjes te draaien. Hierdoor dien je 1 hendel naar voren en 1 hendel naar achteren te duwen. 

 

 

Welke trucjes zijn er allemaal mogelijk?

Spinnen

Bij deze truc geef je veel gas waarna je alleen aan de linker of rechter hendel trekt. Hierdoor maak je een spin en glij je door de bocht. 

Wheelie

Bij deze truc maak je een wheelie met de hoverkart. Je moet hiervoor gas geven met beide hendels en dan naar achteren leunen. Bij het naar achteren leunen moet je ervoor zorgen dat je het balans vindt waardoor je een wheelie maakt.

Wheelie met 1 arm

Bij deze truc die je precies hetzelfde als bij de normale wheelie alleen doe je het met 1 arm in plaats van met 2 armen.

 

Past een hoverkart op ieder soort hoverboard?

De hoverkarts welke Hoverboardz.nl verkoopt passen op alle soorten hoverboards. Onze hoverkarts zijn universeel te gebruiken voor 6,5 inch 8 inch en 10 inch hoverboards. Het verstelbare frame kan zo ingesteld worden dat deze precies op je hoverboard past. Hierdoor kan ieder hoverboard worden omgetoverd tot een echte hoverkart. Neem voor meer informatie een kijkje bij de hoverkart in onze shop, klik hier

 

© 2015 - 2024 Hoverboardz.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel